Jídelníček 22. 2. – 26.2.2016

PONDĚLÍ

Přesnídávka: Chléb, pomaz. z tresčích jarter, zelenina, caro, čaj   A  1,4,7
Oběd

  • Polévka hovězí s ovesnými vločkami  (A – 1, 3, 7, 9)
  • Kuskus rizoto s robi masem (A – 1, 7, 9, 13)

Odpolední svačina: Chléb, zeleninový salát, čaj   A 1,7

ÚTERÝ

Přesnídávka: Obložený toast, zelenina, kakao, čaj   A  1,3,7
Oběd

  • Polévka drůbková s rýží (A-  7, 9, 13)
  • Kynuté knedlíky s povidly a tvarohem (A – 1,3 , 7)

Odpolední svačina: Jogurt, piškoty, čaj   A  1,7

STŘEDA

Přesnídávka: Tmavé pečivo s máslem a šunkou, zelenina, caro  A 1,7
Oběd

  • Polévka zeleninová se sýrovým kapáním   (A – 1,3,7, 9)
  • Rybí filé na pórku, bramborová kaše (A – 4, 7)

Odpolední svačina: Rohlík se sýrem, ovoce, čaj   A 1,7

ČTVRTEK

Přesnídávka: Chléb, pomazánka tvarohová, ovoce, čaj       A 1,7
Oběd:

  • Polévka čočková  (A- 1, 6, 9, 13)
  • Špagety po italsku s parmazánem (A- 1, 3, 7)

Odpolední svačina: Mrkvový salát, piškoty, čaj       A 7

PÁTEK

Přesnídávka: Loupáček, ovoce, kakao, čaj    A 1,7
Oběd:

  • Polévka rybí (A- 1, 4, 7, 9, 13)
  • Masové roládky, brambor (A- 1,3, 9, 13)

Odpolední svačina: Chléb, zeleninový salát, vitamínový nápoj   A 1

Změna jídelníčku vyhrazena. Odhlašování jídla den předem do 9,00 hod.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Jídelní lístek se štítky a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *