Jídelníček 29. 2. – 4.3.2016

PONDĚLÍ

Přesnídávka: Chléb, drožďová pomazánka, zelenina, čaj      A 1,3,7

Oběd

Polévka francouzská   (A – 1, 3, 6, 9)

Žemlovka švestková s mákem a skořicí, bílá káva (A – 1, 3, 7)

Odpolední svačina: Rohlík, přesnídávka, ovoce, čaj A 1

 

ÚTERÝ

Přesnídávka: Toastový chléb s pomazánkou Tompeli, zelenina, kakao, čaj       A 1,4,7

Oběd

Polévka brokolicová (A- 1, 6, 7, 9, 13)

Zapečené těstoviny s uzeným masem (A – 1, 3, 7, 9, 13)

Odpolední svačina: Pečivo, zeleninový salát, čaj   A  1

 

STŘEDA

Přesnídávka: Tmavé pečivo, pomazánka z červ.čočky, zelenina, caro  A 1,7

Oběd

Polévka hovězí s vaječným svítkem (A – 1, 3, 7, 9, 13)

Vepřové ledvinky na cibulce, rýže basmati (A –1, 9, 13)

Odpolední svačina: Koláč, ovoce, kakao, čaj     A 1,7

 

ČTVRTEK

Přesnídávka: Chléb, medové máslo, ovoce, čaj       A 1,7

Oběd:

Polévka slepičí s nudlemi (A- 1, 9, 13)

Řízečky z robi masa, šťouchaný brambor, zel.salát

Odpolední svačina: Veka, pomazánka rybí, zelenina, čaj       A 1,3,7

 

PÁTEK

Přesnídávka: Rohlík, pomaz. tvarohová s ředkvičkami, ovoce, čaj    A  1,7

Oběd:

Polévka frankfurtská (A- 1, 7, 9, 13 )

Kuřecí nudličky na pórku, brambor (A- 1, 9, 13)

Odpolední svačina: Pečivo, zelný salát, čaj       A 1,3,7

 

Změna jídelníčku vyhrazena. Odhlašování jídla den předem do 9,00 hod.

Příspěvek byl publikován v rubrice Jídelní lístek se štítky a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *