Rozdávali jsme vstupenky zdarma na veletrh FOR KIDS

for kidsOd čtvrtka do neděle, tedy 3.-6.4 2014 jste měli možnost navštívit veletrh FOR KIDS a díky našemu MC navíc zcela zdarma. Jak je to možné? Podporuje nás webový portál Príma receptář, který je mediálním partnerem akce i všech přidružených veletrhů.

My jsme se do Prahy vydali v pátek dopoledne. Provoz byl slušný, odstavná plocha vedle výstaviště (parkovné za 100 Kč) poloprázdné. Do areálu mohou psi (přidruženou výstavou je FOR PETS), ale žádný problém nenastal, všichni byli vychovaní a způsobilí. Dokonce jsme potkali jednoho psa v kočárku! Ne, že by se vozil v košíku jako ten náš, ale měl samostatný kočárek (viz fotogalerie na FB). Náš vlastní kočárek nám byl u vstupu označen (asi abychom ho tam nevyměnili za lepší model).

Co se dalo sehnat?

kocarekRozhodně kočárky, golfky, autosedačky a podobně. Dále pak hračky, oblečení a spousta potřeb pro děti. Svůj stánek zde měl také výrobce Zdravých lahví, Lego a mnoho dalších. Z kočárků nás zaujal stánek retro kočárků Inglesina a pak samozřejmě takové ty luxusní (např. Silver Cross Surf Aston Martin-fo najdete na FB), pro normální maminku nedostupné.

Česká značka Pletex zde nabízela novou kolekci dětských čepiček všech barev a velikostí a tu loňskou kolekci vyprodávala. My jsme koupili podzimní čepičku s kšiltíkem za 70 Kč. Každá maminka měla možnost koupit 1ks plenky Pop-in s veletržní slevou 40%. Plenka pak vyšla na 315 Kč. Tu jsme tam nechat nemohli :-)

A když už jsme byli unavení a ukoukaní, dali jsme si pomerančový fresh džus (0,5 l za 109 Kč) a šli se kouknout na doprovodný program. Zrovna bylo představení psích sportů, jmenovitě Agility.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nákupy se štítky a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *