Zápis do mateřské školičky KOHOUTEK

Usoužené maminky už nezoufejte. Pokud Vám nevzali ratolest do školky, zkuste tu naší. Otvírat budeme již od září v prostorách nově zrekonstruované bývalé kinokavárny v Mnichově Hradišti. Zápis dětí proběhne v polovině června ve Volnočasovém centru, protože ve školičce dochází k budování malých záchodků a podobně. Kapacita školičky je 20 dětí. Prioritně budou mít přednost dětičky od 3 let. Pokud školičku nezaplníme, je možno umístit i dětičky mladší. Mladší dětičky k nám také mohou chodit třeba jen na pár hodin týdně, kdy si rodiče potřebují něco zařídit nebo jak se lidově říká „na zvykání“.

Budeme hlídací koutek s režimem klasické mateřské školky. Školička KOHOUTEK bude provozována neziskovou organizací. Školkovné chceme udržet co nejnižší a bude pokrývat jen a pouze nájemné za objekt, energie, platy učitelkám. V závislosti na dotacích z města se bude školkovné pohybovat v rozmezí 2-3 tisíce Kč/měsíc. Co nejdříve upřesníme!

Zápis

  • 10.6. 10-12,00 : hlavní místnost Volnočasového centra
  • 12.6. 14,30-16,30 : hlavní místnost Volnočasového centra

V případě nutnosti máme v rezervě ještě termín 19.6. odpoledne.
Neváhejte nás kontaktovat: info@kohoutek-mh.cz, 724 19 28 19

Příspěvek byl publikován v rubrice Šolička KOHOUTEK se štítky a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *