Kurz vaření raw v Mnichově Hradišti

Co je to raw food?

Příprava pokrmů z čerstvých surovin – ovoce, zeleniny, oříšků apod., jejichž úprava nepřesahuje 42-48°C, kvůli zachování maximálního množství enzymů, vitamínů a zdraví prospěšných látek.

Srdečně vás zveme na kurz vaření, resp. nevaření raw pokrmů. Všechna jídla si vyzkoušíte připravit a samozřejmě budeme také ochutnávat. Hladoví z kurzu rozhodně nepůjdete.

Krom toho se naučíte kombinovat vitariánské suroviny tak, abyste i doma zazářili a živou stravou oslovili i své přátele. Viz níže najdete menu, které budeme připravovat. Už teď jistě kroutíte hlavou, jak uděláme palačinky bez mouky, vajec mléka a navíc bez smažení! Nechte se překvapit i zdravou variantou nutelly :-)

Menu

  • Předkrm-lehký salát s dressinkem
  • Polévka-thajská
  • Hlavní jídlo-špagety s rajčatovým pestem
  • Dezert-palačinky s nutellou a jahodami
  • Nápoj-rostlinné mléko

Kdy? V sobotu 7.11. od 15,00
Kde? MC Kohoutek
Cena? 500 Kč

Maximální počet účastníků je 6 (místo rezervujte na tel: 724 19 28 19). Kurz bude trvat 3-4 hodiny. Po kurzu dostanete všechny recepty s podrobným popisem a fotografiemi na mail.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce se štítky a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *