Jak nás podpořit?

KOUHOUTEK-MH z.s. je nestátní nezisková organizace a proto je sponzoring důležitou součástí k zajištění činnosti jako takové.

papir barevnyPokud je Vám naše práce sympatická a rádi byste ji podpořili, rozhodně to uvítáme! Finanční příspěvky i hmotná podpora, jako jsou stavebnice, hry a hračky, výtvarné potřeby, zbytky materiálu pro dětské tvoření, ale i maličkosti, které se dají využít třeba jako ceny pro dětičky, slevy na zboží či služby apod., rádi přijmeme samozřejmě oproti darovací či sponzorské smlouvě (možnost odpočtu z daní).

Seznamu dárců pak najdete na našich webových stránkách (záložka „podporují nás“).

Spolupracujte s námi!

Ne každý může naše centrum podpořit finančně či darem. Pokud ale máte zajímavé dovednosti či znalosti, které bychom mohli využít, nebráníme se uspořádání besedu nebo kurz. Rádi Vás uvítáme mezi námi! Ostatně dobrovolníci, jak familierně nazýváme všechny, kteří nám pomáhají, nejsou u nás až tak rozšíření. Zkuste ale pomoci jen tak, pro ten pocit, který zahřeje. Budeme se těšit na vaše nápady, jak přiložit ruku k dílu :-) Kontaktujte nás kdykoli!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *