Děkujeme všem, kteří nám pomáhají

Děkujeme vedení města za stálou podporu projektu hlídacího koutku KOHOUTEK. Vedení nám vyšlo vstříc ohledně nájmu prostor bývalé kinokavárny, ale tím jejich participace rozhodně nekončí. Velmi významně se podílejí jak finančně, tak organizačně na rekonstrukci prostor. Úpravy byly nutné především, aby prostory vyhovovaly velmi přísným hygienickým podmínkám.

Místní architekt MgA.Pavel Ševců spolupracuje s firmou Eltro Šťastný s.r.o. na návrhu interiéru především herních prostor. Už se těšíme na vizualizaci návrhu, kterou si rozhodně nenecháme pro sebe!

Místním podnikatelům děkujeme za štědrost. Díky nim a dotacím ze strany radnice se školkovné neustále snižuje. I tak je ale stále co nakupovat (především vybavení kuchyňky, koberec….)

Rádi bychom proto oslovili také rodiče dětiček, které chtějí naši školičku navštěvovat. Přiložit ruku k dílu můžete samozřejmě jakkoliv-a to finančně i fyzicky. Neváhejte nás kontaktovat!

Příspěvek byl publikován v rubrice Šolička KOHOUTEK a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *