Koho přijme nová MŠ?

Zápis do školičky máme za sebou. Zájem projevilo na 40 rodičů s dětičkami ve věku od 5ti let do 14ti měsíců. Kapacita školičky je 20 dětí a kritéria výběru jsou jasná. Přednost mají dětičky nad 3 roky, které budou školku navštěvovat každý den v týdnu. Kapacitu doplníme mladšími dětičkami. Zda jsme přijali právě Vaši ratolest, se dozvíte oficiálně do konce tohoto týdne.

Hlídání dětí

hlidani deti v mhPokud jste se rozhodli dítě dát do školky občasně, tedy jen na dopoledne, nebo jen některý den, budeme to řešit formou hlídacího koutku s hodinovou sazbou 80 Kč/hod. Jde o hlídání na dobu, kdy si maminka musí zařídit nezbytnosti na úřadech, jít k doktorovi apod. Hlídací koutek bude fungovat celý den, tedy dopo i odpo, ale vždy po předchozím telefonickém objednání (Jana-724 19 28 19).

V případě zájmu je možno objednat stravu (příp. můžete dítěti svačinku, obídek a pití zabalit s sebou). Objednávka hlídání je možná vždy min. 24 hodin předem. Pokud budete mít nějaké nečekané události a bude volná kapacita, dítě Vám samozřejmě neodmítneme ani bez včasného objednání, ale počítejte s hodinovou sazbou 120 Kč/hod. Tato sazba platí i pro dětičky mladších 2 let. Na 1 tetu vždy připadnou max 3 děti na hlídání – i z toho důvodu je nutná rezervace. Podrobnosti doladíme a budeme Vás informovat. Sledujte také náš FB profil, kde najdete krom kohoutkovských aktualit také super akce pro maminky s dětmi, slevy a novinky místních obchůdků pro děti atd.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *