UPOZORNĚNÍ

Vážení rodiče, prozatím školka funguje. Přistoupili jsme ale k několika opatřením.

Zrušili jsme plánovanou víkendovou akci v prostorách školky i všechny nadcházející.

Mělo by to být standardem, ale ještě jednou upozorňujeme, že nedávejte děti do školky, pokud jsou nastydlé, mají rýmu nebo kašel. Rovněž zvažte docházku, pokud se některý člen rodiny necítí dobře nebo pokud jste byli v kontaktu s nějakou rizikovou osobou (s nachlazením, s někým, kdo se vrátil ze zahraničí). Podle posledních zpráv mohou být děti přenašečem viru bez příznaků, proto bedlivě pozorujte zbytek rodiny, pravidelně si měřte teplotu, častěji si myjte ruce a dětem ještě jednou vysvětlete důležitost osobní hygieny. Pokud nemusíte, dítě do školky nedávejte! A to zejména, pokud jste na rodičovské dovolené nebo čerpáte ošetřovačku na staršího sourozence.

Při příchodu do školky zazvoňte a předejte dítě ještě venku. Stejně tak dítě také vyzvedávejte. Ráno nahlaste přibližný čas, kdy si dítě vyzvednete a cca 15 min předem volejte: 606 407 988, že jste na cestě. Paní učitelka dítě oblékne a opět vydá venku.

Pravidelně desinfikujeme. Naše zásoby se ale povážlivě tenčí a není, kde desinfekční prostředky objednat. Máme přislíbeno od města, ale pokud víte o nějakém zdroji, rádi koupíme zejména bezoplachové gely na ruce a spreje na povrchy.

Hračky, které se nedají otřít, jsme vyřadili (není v našich silách ani finančních možnostech dávat denně prát například plyšáky).

Rušíme vydávání obědů v první den nepřítomnosti dítěte.

Vývoj situace je z hodiny na hodinu. Na situaci budeme pružně reagovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je jaja. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *